Ben je op zoek naar een slaapmasker? Ons slaapmasker is hier om je te helpen die diepe slaap te bereiken waar je naar hunkert.

Home / Slaapmasker

Enig resultaat

Topnight slaapmasker

19,99

Hoe werkt een slaapmasker?

Een slaapmasker doet eigenlijk wat zijn naam zegt: het blokkeert licht en visuele prikkels om je slaapomgeving donkerder te maken. Hierdoor wordt ontspanning gestimuleerd, waardoor je gemakkelijker in slaap valt en rustiger doorslaapt.

Waarom een slaapmasker van Topnight?

Ons slaapmasker is gemaakt van superzachte zijde en traagschuim voor een luxe en comfortabele ervaring. Het voelt als een zachte knuffel voor je ogen en past zich perfect aan, zonder druk op je ogen uit te oefenen. Plus, het is gemakkelijk verstelbaar voor verschillende hoofdmaten en eenvoudig schoon te maken!

Materiaal van het slaapmasker:

Onze slaapmaskers zijn gemaakt van luxe materialen zoals zijde en traagschuim, waardoor ze zacht, lichtgewicht en comfortabel zijn.

Veelgestelde vragen:

We begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn. De meest gestelde beantwoorden we hier.

Is een slaapmasker warm?

Nee hoor, een slaapmasker is juist ontworpen om comfortabel te zijn zonder je warm te laten voelen. De materialen die we gebruiken zorgen ervoor dat je ademt en het lekker koel blijft.

Is het slaapmasker geschikt voor iedereen?

Ons slaapmasker is meer geschikt voor volwassenen en past doorgaans goed bij kinderen vanaf ongeveer 10 jaar oud.

Hoe lang duurt het wennen aan een slaapmasker?

Het kan een paar nachtjes duren om eraan te wennen, maar geef het even de tijd voordat je beslist.

Kan ik een slaapmasker retourneren?

Ja hoor! We bieden een 30-dagen-terugstuurbeleid, dus als het masker niet jouw ideale slaapmaatje blijkt te zijn, stuur het dan gewoon terug volgens onze retourvoorwaarden.