Levertijd

Een nacht zonder onze deken is een nacht niet geslapen. Daarom doen wij bij Topnight altijd onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Dat betekent dat jouw bestelling altijd de volgende dag in huis is!

Als je een bestelling plaatst ná 16:00 is het mogelijk dat de bestelling een dag langer op zich laat wachten. Maar, geen paniek, je kunt jouw zending eenvoudig volgen doormiddel van de uitgebreide track en trace.

Bij Topnight betaal je geen verzendkosten!

Je bestelling zal in de meeste gevallen worden bezorgd door PostNL. In de track & trace kun je jouw bestelling gemakkelijk volgen en zal het tijdstip van bezorging snel zichtbaar worden.

Retouren

Hoe onwaarschijnlijk ook, het is altijd mogelijk dat onze slaapproducten geen match voor jou zijn. Geen stress, je kunt jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos aan ons retourneren. Ook de verzending komt voor onze rekening!

Je hebt na annulering 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bij Topnight zijn we altijd op zoek naar productverbeteringen en wordt feedback enorm gewaardeerd. Er is niets verplicht maar als jouw bestelling word geretourneerd vragen we je vriendelijk waarom zodat we onze producten en jouw klantervaring nog beter kunnen maken!

Retourformulier

Vertel ons meer over jou en je bestelling.


Wat is jouw ordernummer?

Zo kunnen we je bestelling makkelijk vinden en kunnen je geld terugstorten.