Zakelijk / affiliate

Het is onze missie om slapend Nederland en België aan een betere nachtrust te helpen. Dit doen we in eerste instantie door te informeren. Daarnaast doen we dit door onze eigen verzwaringsdeken te verkopen. Wij geloven in ons product en willen hiermee Nederland en België een betere nachtrust geven; hier kunnen we uw hulp goed bij gebruiken!

Affiliate programma Topnight

Wij bieden een standaard vergoeding aan van 5% per verkochte verzwaringsdeken. Verkoopt u meer dan 5 dekens per maand? Dan ontvangt u een vergoeding van 8%.

Wij helpen in de opstartfase met het aanleveren van gedetailleerde informatie over ons product. Zo kunt u uw doelgroep zo goed mogelijk informeren over ons product.

We werken in ons affiliate programma met een termijn van 30 dagen na de komst van de bezoeker op onze website. Wanneer de bezoeker binnen 30 dagen een aankoop doet (het maakt dan niet meer uit via welk kanaal de bezoeker komt), schrijven we de aankoop toe aan uw website.

Voor ons affiliate programma werken wij zonder UTM-tracking of affiliate links. Door middel van een correct geïmplementeerde eerste-klik attributiesysteem kunnen wij nauwkeurig de herkomst van een bezoeker bepalen (en de attributie van een conversie). Op de 5de van iedere maand sturen wij een screenshot met uw behaalde resultaat uit onze Google Analytics. Zo weet u precies hoeveel conversies uw website heeft opgeleverd en welk bedrag hier tegenover staat.

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van Google Ads om het product te verkopen.

Wilt u ons helpen met onze missie? Vul dan even een contactformulier in op onze contactpagina. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.