Hoe werkt onze 100-dagen proefperiode?

Stap 1: Ontdek en ervaar

Ontvang je verzwaringsdeken en ervaar de kwaliteit gedurende maar liefst 100 dagen – een uniek aanbod dat verder gaat dan de standaard proefperiodes op de markt.

Stap 2: Comfortabele kennismaking

Geef jezelf de tijd om aan het product te wennen en de voordelen ervan te ervaren. We geloven zo sterk in onze producten vanwege de uitstekende kwaliteit en de vele positieve gebruikerservaringen.

Stap 3: Niet tevreden? Geen probleem.

Als het product toch niet aan je verwachtingen voldoet, helpen we je graag. Vraag eenvoudigweg een retourlabel aan binnen de eerste 100 dagen.

Stap 4: Eenvoudig retourneren

Stuur het product terug binnen 14 dagen nadat je het retourlabel hebt ontvangen.

Stap 5: Snelle terugbetaling

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat binnen 14 dagen het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, op je rekening wordt teruggestort.

Onze garantie voor jou

We zijn er trots op dat we deze uitgebreide proefperiode kunnen aanbieden, gebaseerd op ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. We streven naar jouw tevredenheid en willen dat je een goede ervaring hebt met je aankoop.

Dit soort duidelijke en stapsgewijze uitleg kan klanten helpen het proces te begrijpen en hun vertrouwen in het product en jullie service te vergroten.

Waarom een verzwaringsdeken van Topnight?

Ervaar een veilig en geborgen gevoel en verbeter je slaap. Gebaseerd op diepe druk stimulatie. Bestel op werkdagen voor 16:00 en ontvang de volgende dag jouw verzwaringsdeken al.

Kom zonder slaapmedicatie helemaal tot rust, makkelijk in slaap, slaap de hele nacht door en wordt energiek en uitgerust wakker.

  • Altijd het juiste gewicht, afgestemd op jouw lichaamsgewicht
  • Vrijblijvend uitproberen met onze 30 nachten proefperiode
  • Het hele jaar door te gebruiken met onze stijlvolle hoezen
  • Compleet geleverd met unieke instopstrook en gratis kussensloop