Wij steunen het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen met kanker aan deze vreselijke ziekte.

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is sinds juni 2018 geopend in Utrecht en behandeld vanaf dat moment alle kinderen met kanker in Nederland. Zij hebben als missie ieder kind met kanker te genezen. Dit doen ze door optimale kwaliteit van leven en zo min mogelijk late effecten van de intensieve behandeling. Om die missie te realiseren is bundeling van kennis en expertise van kinderoncologische zorg en research essentieel. Juist deze expertise en kennisuitwisseling tussen artsen en researchers maakt het verschil. Een cruciale stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een verhoogde kans op overleving.

Het Prinses Máxima Centrum krijgt door deze aanpak een plek in de wereldwijde top vijf van kinderoncologische centra en is bij opening het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Wij van Topnight vinden dit een ontzettend mooi doel om zieke kinderen te helpen bij hun strijd tegen kanker. Wij vinden leefkwaliteit verbeteren ontzettend belangrijk en steunen daarom graag het Prinses Máxima Centrum met hun doel.

Daarom doneren wij €1,- per verkochte verzwaringsdeken aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Zo hopen wij een steentje bij te dragen aan dit geweldige doel en de kinderen te helpen in hun strijd tegen kanker. 

Je kunt zelf natuurlijk ook doneren aan dit geweldige doel. Zie onderstaande link. 

https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=7701&backLink=https%3A%2F%2Fwww.geef.nl%2Fnl%2Fdoel%2Fprinses-maxima-centrum-voor-kinderoncologie%2Facties