Verzwaringsdeken aanbieding! Profiteer van korting tot maar liefst 20%!

Op zoek naar de beste verzwaringsdeken in de aanbieding? Deze vind je bij Topnight! Bespaar tot wel 20% op onze unieke verzwaringsdeken door hem nu te bestellen.

Kies jouw gewicht en kleur en kies voor de scherpste prijs. Profiteer van de beste deal, gratis verzending en 100 nachten proefslapen. Niet goed geld terug!

Onze hardlopers! Voor welke prijs topper ga jij? 

Onze hardlopers, voor welke prijstopper ga jij?

Welk gewicht moet ik kiezen?

Om van de diepe druk stimulatie te profiteren is het belangrijk om het juiste gewicht te kiezen. Je lichaamsgewicht is de belangrijkste factor bij het kiezen van je verzwaringsdeken.

Een veelgebruikte vuistregel is: kies een deken die ongeveer 10% van je lichaamsgewicht weegt.

Bij onze producten vind je altijd een tabel zodat je kan aflezen welk gewicht het meest geschikt is voor jou. Bekijk de producten of lees meer over het gewicht van een verzwaringsdeken kiezen.

De afmeting van de deken heeft ook invloed op de druk van de deken. Een grotere deken in hetzelfde gewicht heeft een lagere druk. Dit omdat bij de grotere afmeting het gewicht over meer oppervlakte wordt verdeeld.

Topnight deken met gebruiker

Rits verzwaringsdeken aanbieding

Wil je nog beter slapen? Dan is een rits verzwaringsdeken een fijne toevoeging. Deze dekens zijn voorzien van een rits. De bijbehorende hoezen zijn ook voorzien van een rits. Je ritst de hoes dus makkelijk vast aan de verzwaringsdeken.

 

 • Verkoelende zomerhoes van bamboe in 5 kleuren 
 • Heerlijke zachte en warme winterhoes van minky in drie kleuren
 • hoezen met instopstrook zodat je deken lekker kan instoppen
 • Verkrijgbaar in twee afmetingen en 7 gewichtsklassen zodat je het gewicht precies op jouw lichaamsgewicht kan afstemmen
Minky hoes grijs met kussensloop

Lusjes verzwaringsdeken aanbieding

Gezien de deken door het gewicht makkelijk uit de hoes zakt, bieden wij naast ons rits-systeem ook de eenvoudige lusjesdekens aan.

Wil je nog beter slapen, maar ben je nog niet bekend met de verzwaringsdekens? De verzwaringsdeken met lusjes is ons instapmodel. Deze dekens zijn voorzien van lusjes. De bijbehorende hoezen zijn voorzien van strikjes, een soort veters. De strikjes van de hoes maak je vast aan de lusjes van de deken. 

 • Het instapmodel, verbind je hoes aan de deken met strikjes
 • Verkoelende zomerhoes van bamboe in één kleur
 • Heerlijk zachte en warme winterhoes van minky in één kleur
 • Verkrijgbaar in één afmeting en twee gewichtsklasses

Extra acties

Wil je jouw verzwaringsdeken beschermen of afwisselen met verschillende kleuren en stijlen? Dan zijn losse hoezen de perfecte oplossing.

 • Bundelkortingen op onze verzwaringsdekens en hoezen
 • Losse hoezen beschikbaar in stijlvolle kleuren
 • Kussenslopen voor extra comfort en stijlvolle uitstraling

Waarom een verzwaringsdeken van Topnight?

Ervaar een veilig en geborgen gevoel en verbeter je slaap. Gebaseerd op diepe druk stimulatie. Bestel op werkdagen voor 16:00 en ontvang de volgende dag jouw verzwaringsdeken al.

Kom zonder slaapmedicatie helemaal tot rust, makkelijk in slaap, slaap de hele nacht door en wordt energiek en uitgerust wakker.

 • Altijd het juiste gewicht, afgestemd op jouw lichaamsgewicht
 • Vrijblijvend uitproberen met onze 30 nachten proefperiode
 • Het hele jaar door te gebruiken met onze stijlvolle hoezen
 • Compleet geleverd met unieke instopstrook en gratis kussensloop

Veelgestelde vragen

Waarom heeft Topnight de beste deals voor verzwaringsdekens?

Topnight heeft de beste deal voor verzwaringsdekens omdat wij ons richten op het leveren van hoogwaardige kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs. Wij zijn toegewijd aan het gebruik van premium materialen en de nieuwste productietechnologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke producten krijgen.

Daarnaast bieden wij regelmatig bundelkortingen en promoties aan om onze klanten extra waarde te bieden voor hun aankoop. Ook bieden wij een 100-nacht proefperiode, 3 jaar garantie en gratis retourzendingen aan, zodat onze klanten tevreden kunnen zijn met hun aankoop.

Welk gewicht is het meest geschikt voor mij?

Om diepe druk stimulatie te garanderen, is het belangrijk om het juiste gewicht te kiezen. De afmeting van de deken heeft ook invloed op de druk van de deken. Zo is de bijvoorbeeld de druk van een deken van 7 kilo in de afmeting 120×180 hoger dan bij een deken van 7 kilo in de afmeting 150×200. Dit omdat bij de grotere afmeting het gewicht over meer oppervlakte wordt verdeeld.

Bij de dekens van 120×180 gebruiken we als vuistregel 10% van het lichaamsgewicht. Bij de dekens van 150×200 gebruiken we als vuistregel 12-13% van het lichaamsgewicht. Twijfelt u aan het gewicht of zit u tussen twee gewichten in? Dan raden wij een hoger gewicht aan.

Hoe ontvang ik de verzwaringsdeken?
Wij versturen de verzwaringsdeken in een verpakking die hier speciaal voor is gemaakt. De deken zit strak ingepakt waardoor de kans op schade minimaal is.
Wat is een verzwaringsdeken?

Een verzwaringsdeken is eenvoudig gezegd een verzwaard dekbed. De verzwaringsdeken oefent een lichte druk uit op het lichaam dat het krijgen van een knuffel imiteert. De lichte druk die, evenredig verspreid is over het lichaam, draagt bij aan het vrijkomen van stoffen zoals melatonine en dopamine.

Je lichaam zal deze druk herkennen en dit geeft een geborgen en veilig gevoel voor het lichaam. Dit gevoel reduceert stress en angst en draagt bij aan het sneller in slaap vallen en slaap van een hogere kwaliteit. U kunt hier meer informatie over de verzwaringsdeken lezen. De verzwaringsdeken is ongeveer 10% van het lichaamsgewicht. U kunt zelf, op basis van uw eigen, lichaamsgewicht uw gewenste verzwaringsdeken uitkiezen.

Hoe werkt het?
De verzwaringsdeken is gemaakt om u beter te laten slapen. Dit wordt gedaan door middel van diepe druk stimulatie. Dit is hetzelfde als het gevoel van het krijgen van een stevige knuffel. De verzwaringsdeken zorgt voor een evenredige en lichte druk op uw lichaam, dit brengt een aantal effecten met zich mee. Door de druk op uw lichaam komen stoffen zoals melatonine en serotonine vrij. Deze stoffen dragen bij aan het in slaap komen en beter slapen gedurende de nacht.