De verzwaringsdeken wordt steeds populairder. Er komen ook steeds meer aanbieders bij. Sommige daarvan bieden de deken aan voor ultra lage prijzen. Wat is nou het verschil tussen die dekens en ons aanbod?

De belangrijkste verschillen zijn:

  1. Maar één gewicht beschikbaar
  2. Geen bijpassende hoezen verkrijgbaar
  3. Opbouw van de deken
  4. Te korte proefperiode

1. Maar één gewicht beschikbaar

Om van de diepe druk stimulatie te profiteren is het belangrijk dat het gewicht van de deken goed aansluit op jouw lichaamsgewicht. Veel goedkope dekens zijn maar verkrijgbaar in één gewicht en dit kan onmogelijk voor iedereen het juiste gewicht zijn.

Door ons complete aanbod verzwaringsdekens hebben wij wél altijd een passend gewicht voor jou. Lees meer over welk gewicht een verzwaringsdeken moet zijn.

2. Geen bijpassende hoezen verkrijgbaar

Veel goedkope verzwaringsdeken worden geleverd zonder hoes. Hierdoor kan je de verzwaringsdeken alleen zonder hoes gebruiken.

Soms wordt er aangegeven dat je de deken met je eigen overtrek kan gebruiken. Dit past echter lang niet altijd en daarnaast is de kans groot dat de verzwaringsdeken uit je overtrek zakt. Verder is de verzwaringsdeken zonder warme hoes eigenlijk niet in de winter te gebruiken en de deken gaat minder lang mee.

Bij onze dekens heb je altijd de keuze voor een hoes. Onze dekens zakken niet uit de hoes en zijn lekker koel in de zomer en heerlijk warm in de winter. Lees meer over het gebruik van een verzwaringsdeken.

3. Opbouw van de deken

Bij sommige verzwaringsdekens zit de vulling niet of niet goed vastgenaaid in vakjes. Daardoor zakt de vulling naar de zijkant en wordt de deken minder effectief.

Om de kwaliteit van onze producten te garanderen zijn onze dekens opgebouwd in 7 lagen in combinatie met stevig gestikte vakjes zodat de vulling gelijkmatig verdeeld blijft en niet voelbaar is.

4. Te korte proefperiode

Bij veel goedkope dekens heb je een korte proefperiode. Dit terwijl slapen met een verzwaringsdeken juist een kwestie van wennen is.

Daarom verzenden wij de deken gratis, hanteren we een proefperiode van 30 nachten en bieden we gratis retourneren aan.

Waarom een verzwaringsdeken van Topnight?

Ervaar een veilig en geborgen gevoel en verbeter je slaap. Gebaseerd op diepe druk stimulatie. Bestel op werkdagen voor 16:00 en ontvang de volgende dag jouw verzwaringsdeken al.

Kom zonder slaapmedicatie helemaal tot rust, makkelijk in slaap, slaap de hele nacht door en wordt energiek en uitgerust wakker.

  • Altijd het juiste gewicht, afgestemd op jouw lichaamsgewicht
  • Vrijblijvend uitproberen met onze 30 nachten proefperiode
  • Het hele jaar door te gebruiken met onze stijlvolle hoezen
  • Compleet geleverd met unieke instopstrook en gratis kussensloop