Verzwaringsdeken

Wat betekent een goede nachtrust voor jou?

Leestijd: 4 minuten

Wat betekent een goede nachtrust voor jou?

Slaap is onmisbaar, in onze slaapkamer vinden we belangrijke momenten van rust. De plek waar we herstellen en ons klaarmaken voor een nieuwe dag.

Heb je je weleens afgevraagd hoe goed jouw slaap nu ook echt is?

Veel mensen komen moeilijk in slaap en worden ‘s nachts vaak wakker, jij ook?

Herken je dit? Moeilijk in slaap komen en vaak ‘s nachts wakker worden? Dit zorgt ervoor dat je onrustig en ondiep slaapt en niet uitgerust wakker wordt.

Het goede nieuws is dat er een fijne oplossing bestaat: een verzwaringsdeken. Hiermee kom je eenvoudig tot rust omdat de deken je helpt kalmeren en je stimuleert diepe en goede slaap.

Komt tot rust onder een verzwaringsdeken en verbeter je slaap!

Het gewicht van de verzwaringsdeken oefent een lichte druk uit op je lichaam, gebaseerd op diepe druk stimulatie. Je lichaam herkent deze druk en laat geluks- en slaaphormonen vrijkomen. Daarnaast wordt de productie van het stresshormoon geremd.

Dit geeft een veilig en geborgen gevoel. Hierdoor slaap je sneller in, slaap je dieper en word je uitgerust wakker.

Ervaar de prettige druk van een verzwaringsdeken

Ben je bang dat je de verzwaringsdeken te zwaar vindt? Of twijfel je of de verzwaringsdeken wel wat voor jou is? En of de verzwaringsdeken wel voor jou werkt?

De verzwaringsdeken is wetenschappelijk bewezen en heeft al duizenden mensen geholpen om beter te slapen. Omdat we overtuigd zijn van de werking en kwaliteit van onze producten bieden we ook een 100 nachten proefperiode.

Verzwaringsdeken is dunner dan de meeste dekbedden (en even warm)

Ben je enthousiast over onze verzwaringsdeken, maar ben je bang dat een verzwaringsdeken te warm is? Door het gewicht en de benaming ‘deken’ denken veel mensen dat een verzwaringsdeken te warm is.

Hoewel de verzwaringsdeken een stuk zwaarder is dan een normaal dekbed, is deze niet dikker. Onze verzwaringsdeken is zelfs een stuk dunner dan de meeste dekbedden.

Om onze dekens zwaar te maken zijn deze gevuld met glazen parels. In tegenstelling tot de vulling van een normaal dekbed houden deze parels geen warmte vast. Hierdoor is een verzwaringsdeken niet te warm.

Wat gebruikers van de verzwaringsdeken zeggen

Het merk Topnight – Sleep with a smile

Een goede nachtrust voor iedereen, dat is de reden dat Topnight is opgericht. Ondertussen helpen we al jaren met betrouwbare informatie over slaap en onze eigen verzwaringsdekens. 

Al honderden klanten genieten nu van een goede nachtrust. Dat Topnight staat voor kwaliteit, toegankelijkheid en klantgerichtheid blijkt wel uit onze gemiddelde klantbeoordeling van een 9,5!

Verbeter ook jouw slaap met een verzwaringsdeken, volg deze stappen

  1. Bepaal het gewicht (met onze handige keuzehulp)
  2. Kies je hoezen (voor zomer & winter)
  3. Slaap beter en word uitgerust wakker

Stel jouw eigen deken samen!

Of bekijk gelijk de verzwaringsdekens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *