Nieuws

Slaapt wordt Topnight

Leestijd: 2 minuten
Per 1 november 2022 gaan de website en activiteiten van Slaapt verder onder een nieuwe naam: Topnight. De nieuwe naam is toekomstbestendig en past goed bij de missie, visie en ambities van het bedrijf.

Sinds 2020 verbetert Slaapt de nachtrust van Nederland en België. Dit door betrouwbare informatie en een eigen product te bieden, namelijk verzwaringsdekens. Inmiddels heeft Slaapt al duizenden mensen geholpen om hun nachtrust te verbeteren.

slaapt-logo
De naam en huisstijl tot november 2022

Belang van goede nachtrust

Een goede nachtrust is onmisbaar. We brengen gemiddeld een derde van ons leven slapend door. Het is de basis van energie overdag. Toch zijn er miljoenen mensen die slaapproblemen ervaren. Ze vallen moeilijk in slaap, slapen onrustig of worden ‘s ochtends veel te vroeg en moe wakker.

Topnight

Bij het opstellen van de visie kwamen we al snel tot de conclusie dat de naam Slaapt niet langer past bij onze activiteiten en ambities. Aan de hand daarvan hebben we goed nagedacht over een passende naam. De naam die past bij onze visie, activiteiten en ambities is: Topnight.

logo topnight
Huisstijl vanaf november 2022

Missie

Het is onze missie om iedereen aan een goede nachtrust te helpen. Er bestaan veel misvattingen over slaap. Betrouwbare informatie en slaaptips zijn de eerste stap naar een betere nachtrust. Dat is echter niet alles.

Een goede nachtrust is een comfortabele nachtrust, zonder ergernissen of gedoe. We nemen ergernissen die de slaap verminderen weg en maken slapen makkelijker en comfortabeler met onze slaapproducten en hulpmiddelen.

Visie

Slaapproblemen houden niet op bij de Nederlandse grens. De problemen doen zich wereldwijd voor. Onze visie is een wereld waarin iedereen geniet van een goede en fijne nachtrust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *